Olivier Vanroye wint de Wisselbeker Armand voor de eerste keer!

Het jaarlijks tornooi met gezellig samenzijn vond plaats op zaterdag 7 april 2018. We telden 13 deelnemers, waarvan spijtig genoeg Kris en Yve wegens een verkeersopstropping forfait moesten geven. Er werd gespeeld met voorgift in twee gewonnen sets. De spelers werden onderverdeeld in 2 poules.
Poule A: Stijn D4, Jan Tielen D4, Olivier Vanroye D6, Jean-Pierre E0, Rik E6 en Bob NG.
In poule B speelden: Olivier Putzeys D4, Bram D6, Jan Claes E0, Vital E4 en Axl NG.
Dat gaf de volgende uitslag in beide poules:
Olivier Vanroye behaalde de 1ste plaats in poule A gevolgd door Stijn, Jan Tielen, Rik, Jean-Pierre en Bob.
In poule B kwam Olivier Putzeys uit op de eerste plaats gevolgd door Vital, Jan Claes, Bram en Axl.

De eerste 4 van iedere poule speelden in de kwartfinale tegen elkaar, de rest speelde voor de overige plaatsen. In de kwartfinales werd er gespeeld in 3 gewonnen sets.
Zo won Olivier Vanroye van Bram met 3-1; Olivier Putzeys won van Rik met 3-0; Jan C gaf een 2-0 voorsrpong nog uit handen en verloor met 2-3 van Stijn en tenslotte verloor Jan Tielen verrassend van Vital met 1-3.
Dat leverde de volgende halve finales op: Olivier Vanroye nam het op tegen Vital en Stijn speelde tegen Olivier Putzeys. Olivier Vanroye won met 3-1 van Vital en ook Stijn klopte Olivier Putzeys met 3-1.

In de kleine finale voor de derde plaats won Oliver Putzeys met 3-2 van Vital. De finale werd gespeeld door Stijn en Olivier Vanroye. Daar moest Stijn de duimen leggen met 3-1 tegen Olivier Vanroye, die voor de eerste keer de wisselbeker Armand mee naar huis mocht nemen.