Vlaamse jeugdkampioenschappen

Op 11 november vonden de Vlaamse Jeugdkampioenschappen plaats. Nore speelde voor Limburg in de categorie preminiemen meisjes. Na een zenuwachtige start met veel geforceerde foutjes, vond ze snel haar rust en goede niveau terug. Zo kon ze voor de allereerste keer met 3-2 van een D6 klassement winnen nadat ze eerst 2-0 achter stond. Op karakter en met de nodige rust liet ze haar tegenstander verbaasd achter, knap! ... ...
In haar laatste wedstrijd (17u20) deed ze dit trucje nog eens, ditmaal bij een 1-2 achterstand. In de 4e set behield ze haar cool en boog ze 10-11 om naar 13-11. In de 5e en beslissende set ging ze over haar tegenstander, opnieuw 3-2 winst! In totaal won Nore 4 van haar 7 wedstrijden, goed voor een 3e plaats. Ook voor onze provincie zorgde de resultaten van Nore en deze van de rest van de selectie dat Limburg als 1e eindigde in de onderlinge strijd tussen de Vlaamse provincies op dit kampioenschap. Daarnaast werd Limburg ook 1e op fairplay! We mogen gerust spreken van een hoogtepunt voor Nore en Limburg! Nogmaals proficiat aan alle spelers en coaches!