B-ploeg wint strijd om de 4de plaats!

In week 19 waren de jongens van de A ploeg opnieuw vrij ... zo kunnen ze zich voorbereiden naar hun laatste 3 matchen voor een plaats in de top 3 !
De heren B speelden thuis tegen Hasselt United. De avond verliep al bij al vlot. Ondanks de 11-5 overwinning kwamen ze nooit echt in de problemen. Een plaats in de top 3 is nog steeds mogelijk. Hopelijk behouden de jongens hun goede vorm in de komende wedstrijden! .... ....
De jeugdige C ploeg mocht tegen nummer 1 in de stand Hoeselt I spelen. Deze ploeg staat met een reden bovenaan en dat is dat zij gewoon te sterk zijn voor deze reeks. Alleen Axl kon 2x 1 set binnen halen, de rest werd telkens met 3-0 verloren. Dan moet je eerlijk zijn en je meerdere erkennen. 16-0 verlies, maar laat het een leermoment zijn ... vaak en hard genoeg trainen, en misschien win je de volgende wel ... een wedstrijdje.
De meisjes van de jeugd A speelden thuis tegen Lipalet. De meisjes keken snel tegen een 0-4 achterstand aann maar vochten zich terug in de wedstrijd tot 4-5. Nore mocht de laatste wedstrijd spelen voor een gelijkspel of een verlies. Ze werkt hard aan haar mentale weerbaarheid... ze bewaarde goed haar rust en haalde de overwinning binnen, 5-5.
Ook Lotte deed haar duid in het zakje door knap Leen Willemse te verslaan met 3-0. Ze boekt duidelijk, mede door haar inzet en trainingslust, veel vooruitgang!
Ook Margaux laat bij momenten zien dat ze snel dingen aanleert. Het is nog te vroeg om wedstrijden te winnen, maar uit verlies leer je ook veel !
De jeugd B mocht op bezoek bij Herckenrode, helaas opnieuw met 2 spelers. Vorige week een vergetelheid, deze week ziekte. Er kon door het late tijdstip helaas geen vervanging gevonden worden, dus mochten Kamiel en Thibo alleen strijden voor de Rijkelse eer. Kamiel bewees nogmaals zijn goede vorm en won vlot al zijn wedstrijden. Thibo mocht ook tonen dat hij dat hij klaar is voor meer matchen te spelen. En hij is duidelijk geslaagd in zijn opzet, want hij won zijn allereerste wedstrijd in zijn jonge carrière, proficiat  ... 6-4 verlies, misschien meer kansen met 3, we'll never know.