Alleen de B-ploeg wint in de 5de speelweek!

De B en de C-ploeg maakten vrijdag 21 oktober een verplaatsing naar Alken. De B-ploeg nam het op tegen Alken B. Alken B speelde met Benny, Marleen en Tom (D4), Jelle (E0). De B-ploeg speelde met Bram en Olivier P (D6), Jan C (E0) en Vital (E2).  Rijkel B bouwde een 2-5 stand uit door overwinningen van: Bram tegen Tom met 1-3. Jan C won van Benny na een 2-0 achterstand. Bram won ook een 5 setter tegen Jelle. Net zoals Olivier P die op zijn beurt een 5 setter won van Tom. Jan zijn tweede match verliep vlotter dan zijn eerste. Hij versloeg Marleen met 0-3. ... Jan won ook zijn derde match van de avond met 0-3 van Jelle. Vital verloor zijn derde match nipt van Tom in een 5-setter. Olivier en Bram wonnen beide vlot hun volgende wedstrijden in 3 sets . Olivier klopte Benny en Bram won van Marleen. Vital zorgde door zijn overwinning tegen Jelle voor de winst. Want de laatste drie wedstrijden gingen alle drie naar Alken B. Een verdiende 7-9 overwinning voor de B-ploeg.

De C-ploeg nam het op tegen Alken E. Alken E speelde met Wim (E4), Dimitri, Laurens en Stany (E6). Rijkel C speelde met Axl, William en Kamiel (E6) en Lotte B (NG). De C-ploeg verloor met 11-5 van Alken E. Axl en William wonnen beide van Dimitri en Laurens. Kamiel won van Dimitri met 1-3. Voor hetzelfde geld won een goed spelende Kamiel hier al zijn matchen. Hij verloor 3 keer een 5-setter.  Jammer. Voor Lotte B was de tegenstand net iets te sterk.

Onze jeugdploeg -12 nam het zaterdag thuis op tegen Bree A. Voor Rijkel A speelde Thibo, Duy-An en Kyara. Voor Bree A speelde: Nick (E6), Yanaika en Lotte (NG). De jeugd verloor met 3-7. Thibo won een 5 setter tegen Lotte en won met 3-0 van Yanaika. Ook Duy-An won met 3-0 van Yanaika. Kyara kon geen match winnen.

De A-ploeg speelde zaterdag tegen Bree A. Bij de A-ploeg speelde Jona en Olivier V (D0), Stijn en Jan T. (D4). Hier speelde Olivier zijn eerste wedstrijd na zijn sleutelbeenbreuk. Bree A speelde met Jos,Yvo, Bono (D0) en Sander (D4). Hier gaf Olivier V meteen zijn visitekaartje af en won 3 matchen. Jona en Jan T. wonnen beide van Sander. Voor Stijn was de tegenstand net iets te sterk. Bree ging met een 5-11 uitslag terug naar huis.