Alleen de A-ploeg wint!

De A-ploeg speelde vrijdag 11 november uit tegen Hasselt-United. Hasselt-United speelde met Marc en Geert (D0), Dries (D2) en Kris (D4). Rijkel A speelde met Jona (D0), Stijn en Jan T (D4) en Jo (E0). Rijkel A begon goed aan de wedstrijd. Stijn, Jona en Jo wonnen beide hun wedstrijd. Hasselt-United kwam terug tot een 5-5 stand. Jona won zijn derde match van Geert en Stijn verloor in een 5-setter van Marc. Daarna wonnen Jo en Jan T beide hun wedstrijd. Jona zorgde met zijn 4de overwinning van de avond voor een 7-9 overwinning. ... ...
De C-ploeg maakte een verplaatsing naar Mattec. Mattec F speelde met Patrick (E4), Wouter, Mariano en Michaƫl (E6). Rijkel C speelde met Axl, Bob en Kamiel (E6) en Lotte C (NG). De C-ploeg verloor met 12-4. Axl won twee wedstrijden. Hij won van Mariano en klopte Patrick in een 5-setter. Bob en Kamiel wonnen elk 1 wedstrijd.
De B-ploeg speelde zaterdag in As. As A speelde met Marc en Frank (C6), Yannick (E2) en Ann (E4). Rijkel B speelde met Bram (D6), Jan C (E0), Vital (E2) en William (E6). De B-ploeg verloor met 11-5. Bram en Vital wonnen beide van Ann en Yannick. Jan C klopte Ann.
De jeugdploeg speelde uit in Hoeselt. Hoeselt A speelde met Tibo, Hannah en Vic (NG). Rijkel A speelde met Thibo, Kyara en Duy-An (NG). De jeugd verloor met 10-0. Enkel Duy-An wist een setje te winnen van Vic.