Rijkel tegen Hoeselt 1-2.

Zaterdag 19 november was het de clash tussen Rijkel en Hoeselt. Maar liefst 3 ploegen van Hoeselt kwamen op bezoek. De A-ploeg speelde tegen Hoeselt F. Rijkel A speelde met Olivier V. (D0), Stijn en Jan T (D4) en Bram (D6). Hoeselt F speelde met Marc (D6), Ludo en Gert (E0), Senne (E2). Invaller Bram had een goede dag. Hij wist al zijn matchen te winnen. Olivier V en Stijn lieten zich verrassen door Senne. Ze verloren beide met 0-3. Jan T won van Senne in een 5 setter en won van Ludo met 3-0. Rijkel A boekte hun 3de overwinning van het seizoen. Ze wonnen met 12-4. ... ...

De B-ploeg speelde tegen Hoeselt E. Rijkel B speelde met Olivier P (D6), Jan C en Jo (E0), Vital (E2). Hoeselt E speelde met Dirk (D0), Philippe (D2), Ludwig (D4) en Seppe (E2). De B-ploeg speelde het langst van de drie ploegen. Met maar liefst 8 wedstrijden die beslecht werden in 5-sets. Jan C won zijn 1ste match in een 5-setter tegen Seppe. Olivier P won ook zijn eerste match in 5-sets van Ludwig. Vooral Vital kende wat pech. Hij speelde maar liefst 3 maal een 5 setters en won er 1 van Ludwig. Ook Jo speelde 2 keer een 5 setter en wist er 1 te winnen van Seppe. Olivier P was goed voor 3 matchen. Rijkel B trok aan het kortste einde en verloor met 6-10. Jammer, want hier zat er meer in.

De C-ploeg speelde tegen Hoeselt H. Rijkel C speelde met Axl en Bob (E6), Lotte B en Lotte C (NG). Hoeselt H speelde met Maurits, Simon en Tristan (E4), Noor (E6). Alleen Bob en Axl konden weerwerk bieden tegen Hoeselt H. Axl won 3 wedstrijden waaronder 2 E4en en Bob won er twee. Voor Lotte en Lotte was de tegenstand te sterk. Zo stond de 5-11 nederlaag op het scorebord.

De jeugd zag hun thuiswedstrijd uitgesteld naar 17 december.