Alleen de jeugd speelt gelijk.

Zaterdag 17 december werden de wedstrijden van week 15 gespeeld. Rijkel B speelde tegen Aarschot C. De B-ploeg speelde met Olivier P (D6), Jan en Jo (E0) en Vital (E2). Aarschot C speelde met Nancy, Alain (D4), Conny en Georges (D6). Olivier P won knap al zijn matchen. Jan won van Georges met 3-0. Hij verloor nog twee 5-setters tegen Conny en Alain. Invaller Jo won twee matchen. Hij won twee keer een 5-setter van Alain en Conny. Vital kon geen wedstrijd winnen. De B-ploeg verloor met 7-9 en komt zo op de voorlaatste plaats. ... ...

Rijkel C  speelde tegen de 2de van hun reeks Hasselt B. De C-ploeg speelde met Axl, Kamiel en Bob (E6) en Lotte B (NG). Hasselt B speelde met Eva (D4), Frank (E0), Kenzo (E2) en Els (E4). Kamiel en Bob wonnen elk 1 wedstrijd. Kamiel won knap van Eva met 3-1 en hij verloor een 5-setter van Frank. Bob won van Els met 3-0. Axl kende wat pech. Hij verloor 2 keer een 5 setter tegen Kenzo en Els. De C-ploeg verloor met 2-14.

De jeugd speelde hun wedstrijd van week 8 tegen Herckenrode A. De jeugd speelde met Margeaux, Thibo en Duy-An (NG). Herckenrode speelde met Tjeu (E6), Lucas en Simon (NG). Margeaux won van Simon met 3-0. Thibo en Duy-An wonnen beide telkens van Lucas en Simon. De jeugd speelde 5-5 gelijk tegen Herckenrode A.