A-ploeg wint en jeugd speelt gelijk.

De laatste competitiewedstrijden bleken niet zo makkelijk te lopen als verwacht. Door de vele afzeggingen van verscheidene spelers was de club genoodzaakt om forfait te geven met de C-ploeg. Na een moeilijk seizoen eindigt de C-ploeg zo op een laatste plaats in 4de prov C. ... ...

Vrijdag speelde de B-ploeg uit tegen TRS Bilzen C. Rijkel B speelde met Bram (D6), Jan C (E0), William en Bob (E6). TRS Bilzen C speelde met Pieter, Jos en Wolfgang (D2), Tim (E6). Jan had het moeilijk in zijn eerste wedstrijd tegen Tim. Tim dwong hem tot een 5-setter, die werd gewonnen door Jan. Het was een voorbode van vele 5-setters. Zijn tweede en derde wedstrijd tegen Wolfgang en Pieter verloor hij ook in 5 sets met slechts twee punten verschil in de laatste set. Zijn laatste wedstrijd won hij van Jos in, jawel, ook een 5 setter. Bram won met 1-3 van Tim. Bob pakte een setje tegen Wolfgang en Tim. William won ook een setje van Tim. Zo verloor de B-ploeg met 13-3 van Bilzen C. De B-ploeg eindigt zo op een voorlaatste plaats in 3de prov D.

Rijkel A speelde zaterdag tegen TRS Bilzen D. De A-ploeg speelde met Jona en Olivier V (D0), Stijn en Jan T (D4). Bilzen D speelde met Ian (D4), Matthew en Wim (D6), Robby (E0). Het werd een gelijklopende wedstrijd tot een 6-6 stand. De resterende 4 wedstrijden werden allen gewonnen door onze A-ploeg. Jona, Olivier en Stijn wonnen 3 wedstrijden. Jona verloor zijn eerste wedstrijd van Wim met 3-1. Olivier verloor van Ian ook in 4 sets. Stijn verloor in 3 sets van Matthew. Jan T pikte ook zijn matchke mee. Hij won van Robby met 1-3. De A-ploeg won met 6-10 en eindigt zo op een gedeelde 6de plaats in 3de prov C.

Onze jeugd speelde zaterdagnamiddag ook tegen Bilzen. Onze jeugd speelde met Kyara, Thibo en Margaux (NG). Bilzen A speelde met Femke, Mare en Lotte (NG). Thibo wist al zijn wedstrijden te winnen. Kyara en Margaux wonnen beide van Lotte. Het dubbelspel werd verloren. Zo eindigde de wedstrijd op een gelijkspel. De jeugd eindigt zo hun tweede deel van de competitie op een 7de plaats.