Alleen de B-ploeg wint!

De vrije tijdsspelers verloren vrijdag met 5-7 van Hoeselt E (2 E0en, E4). Vital speelde al zijn enkelmatchen in 5 sets en wist er 1 te winnen tegen Kurt (E4). Luc won 2 matchen en Rik 1. Rik en Vital wonnen samen ook 1 dubbel. De A-ploeg verloor zaterdag met 5-11 van Schulen F (D2, 3 D4en). Van de 6 gespeelde 5 setters won Rijkel er slechts 1. De B-ploeg speelde tegen Hasselt D (2 D6sen, 2 E0en) een spannende wedstrijd. In de helft stond het 4-4 gelijk. Jan won zijn 2de match nipt in 5 sets van Eva met 12-14 in de laatste set. Hij zorgde daardoor voor een 5-8 voorsprong. In de laaste twee matchen verloor Stijn van Immanuel in 5 sets en wist Bram Jos te verslaan, ook in 5 sets. Bram had met zijn 4 op 4 een groot aandeel in de 7-9 overwinning. De jeugd verloor met 9-1 van Molenbeersel A (3 NG's). Net als vorige week wist Bob 1 match te winnen.