Welkom bij tafeltennisclub Rijkel-Borgloon


TTC Rijkel-Borgloon is een kleine en gezellige club gelegen in de parel van Haspengouw.

In september 2017 zijn er tijdens de "Maand van Sportclub" gratis initiatielessen voor kinderen van zes tot twaalf jaar.  In overleg met onze medewerker jeugdinititiatie kan je op andere momenten in het jaar ook "komen proeven" van onze sport.

Op die manier wil de club zich verzekeren voor de toekomst!
 
Alle jeugdspelers krijgen bij ons de kans om wekelijks trainingen te volgen met een gediplomeerde trainer. Tijdens deze trainingen wordt aandacht gegeven aan techniek, bewegen, tactiek, enz. Ook het mentale aspect komt aan bod: concentratie, fair-play, respect,... kortom de nodige bagage voor de ontwikkeling van onze jeugdspelers.

Nadien krijgen zij de mogelijkheid om deel te nemen aan competitiewedstrijden in ploegverband of tornooien op individuele basis!
Wil je meer weten? Neem gerust contact op met ons of kom een kijkje nemen op één van onze jeugdtrainingen.

Tevens willen wij ook aandacht geven aan mensen die niet tot de leeftijd van zes tot twaalf jaar behoren, ook jullie zijn van harte welkom!
Heb je nog geen ervaring of ben je nieuwsgierig naar onze sport? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens één van onze trainingen.


    
 Maand van de Sportclub - september 2017
Dinsdag 5, 12, 19 en 26 september 2017 van 20u00 tot 22u00 - Kennismaken met tafeltennis (vanaf 13 jaar)
Donderdag 7, 14, 21 en 28 september van 18u30 tot 19u030 - Initiatie tafeltennis voor jeugd van 6 tot12 jaar.
Donderdag 7, 14, 21 en 28 september van 20u30 tot 22u00 - Kennismaken met recreatieve tafeltennis voor volwassenen
 

Bij ons is er altijd iemand die je met plezier uitleg geeft over onze club!   Bekijk ook de berichtjes op onze nieuwspagina.