Alle ploegen winnen!

Onze A-ploeg (Stijn, Olivier V, Jan T en Bram) nam het vrijdagavond op in en tegen Sint-Truiden D. Deze ploeg kwam niet met de vaste opstelling aan de start (D6. E4, E4, E6). Onze jongens kenden hierdoor weinig problemen en wonnen vlot met 14-2.
De B-ploeg (Olivier P, Luc, Jan C en Vital) speelde op zaterdag thuis tegen Aarschot B (D4, D4, D4, D6). Geen gemakkelijke opdracht voor onze jongens, in het achterhoofd wetende dat zij tot nu nog geen wedstrijd konden winnen. Gelukkig haalde reservespeler Olivier P zijn oude niveau en won hij knap 4 matchen! Ook Luc speelde sterk en won 3 matchen. Jan en Vital konden elk ook 2 matchen winnen, goed gedaan. Er werden maar liefst 9 vijfsetters gespeeld, hiervan kon Rijkel er 8 winnen! Zo behaalde de B-ploeg hun langverwachte eerste overwinning van het seizoen.
 De cadetten (Bob, Siebe en Arne) namen het op tegen Hasselt United. Het werd snel duidelijk dat deze ploeg te licht was voor onze jongens. Hasselt United werd met een droge 10-0 terug naar huis gestuurd. Sterke prestatie jongens. De miniemen hadden een vrije week.