Winst voor de A-ploeg, een gelijkspel voor de B-ploeg!

Deze week werd volop ingezet op onze B-ploeg. Er kwam een wissel tussen A en B ploeg. Olivier V. , Stijn en Bram versterkten de B-ploeg samen met Luc.
De poging leek op het eerste zich te mislukken tegen Hasselt United (4 x D2). Bij een 1-5 achterstand leek het doemscenario zich te voltrekken, maar dat was buiten de sterkhouders gerekend. Rijkel vocht zich terug tot een 5-5 stand. Daarna ging het gelijk op en eindigde de wedstrijd op een knappe 8-8 eindstand. Misschien een belangrijk punt voor het behoud in 3e.
De A-ploeg trad aan met Jona, Olivier P. , Jan T en Vital uit tegen Hasselt B. Daar zaten ze echter met 9 afwezigen, waardoor ze maar met 3 speelden. Een 12-4 overwinning voor de A-ploeg, goed gedaan. De cadetten speelden voor de 1e plaats. Helaas trok Aarschot aan het langste einde. Bob speelde opnieuw een sterk wedstrijd en kon al zijn matchen winnen, knap!
De miniemen speelden uit tegen Herckenrode en verloren met 10-0. Volgende wedstrijd is de clash uit tegen Neerpelt voor onze B-ploeg. Kunnen we daar een goed resultaat neerzetten, dan stijgen de kansen voor het behoud in 3de.