Een droomstart!

EIN-DE-LIJK !!! En dat zeggen we niet zomaar!
Dit weekend is namelijk het nieuwe tafeltennisseizoen van start gegaan. Wat anders dan we gewoon zijn, maar we zijn toch blij om opnieuw die spanning te voelen van een echte wedstrijd.
Dat iedereen op onze club er nood aan had, was duidelijk … ALLE PLOEGEN hebben dit weekend gewonnen! “FAN-TAS-TISCH ! GE-WEL-DIG !” zou een zekere Eddy eens gezegd hebben.
De A-ploeg mocht vrijdagavond uit spelen bij Mattec C : 6-10 winst . Jona, Olivier V, Luc en Stijn mochten als eerste kennismaken met het nieuwe Corona tafeltennisgebeuren. Handen ontsmetten, tafels ontsmetten, vuistjes geven, … het was even wennen.
Dat de tegenstand met drie aanwezig was, maakte het er gelukkig iets makkelijker op. Alleen Stijn had een mindere avond en kon geen wedstrijd winnen, maar je weet wat ze zeggen van een diesel, niet? 
De B-ploeg nam het zaterdagavond thuis op tegen, jawel, Mattec E: 15-01 winst, een duidelijk antwoord dat zij vorig seizoen onterecht degradeerden. Jan T, Jan C, Bram en Vital gaven hun tegenstanders het nakijken. Mocht Corona opnieuw toeslaan, dan is het deze keer hopelijk in ons voordeel en stijgen we terug naar 3e provinciale. Maar aan zulke scenario’s denken we liever niet, laat het ons tonen in de competitie en de verdiende kampioen worden … time will tell !
De jeugd +12 jaar met Bob, Axl en Victor ging uit spelen in Alken. Ook zij hadden geen genade met hun tegenstander en wonnen vlot met 02-07! Bob won vlot zijn drie matchen. Ook Axl kon er - na de nodige inzet - drie naar zich toetrekken. En Victor mocht ook één match winnen.
De jeugd -12 jaar met Nore, Lisa en nieuwkomer Lotte speelden thuis tegen Bree B. Ze wonnen met 5-4 , hun allereerste winst ooit!
Voor Lotte was het de eerste keer sinds ze vorig jaar begon met tafeltennis. Ondanks de zenuwen liet ze mooie dingen zien en wist ze regelmatig knappe punten te scoren. Ze mocht zelfs al een eerste setwinst noteren.
Voor Nore en Lisa was het hun 2e seizoen bij de jeugd -12. Vorig seizoen keerden ze vaak terug met 10-0 verliescijfers, maar toch bleven ze hard trainen om beter te worden … en dat heeft duidelijk een positieve invloed. Lisa won al haar wedstrijden en ook Nore kon twee wedstrijden winnen … goed gedaan meisjes!