De B-ploeg behaald een eerste overwinning!

De A-ploeg had een vrije week. Door de vrije week van de A-ploeg kon Stijn doorschuiven naar de B-ploeg in plaats van Vital. Om zo te zorgen voor een eerste overwinning. De B-ploeg speelde vrijdag op verplaatsing tegen Aarschot C. De B-ploeg speelde met Stijn (D4), Bram en Olivier P (D6) en Jan C (E0). Aarschot was ook gebrand op een eerste overwinning. ... Zij speelden met een versterkte opstelling: Nancy, Frederik, Alain en Bert (D4).  In een gelijkopgaande wedstrijd met maar liefst 8 wedstrijden in 5-setters, kwam de 1ste overwinning van de B-ploeg pas in de slotwedstrijden tot stand. Bram boog een 2-0 achterstand nog om naar een 2-3 overwinning tegen Frederik. Ook Stijn had een 5 setter nodig tegen Nancy. Stijn was de man van de match met zijn 4 gewonnen wedstrijden. Olivier P was goed voor 3 winstmatchen en Bram won er twee. Jan C. kon helaas geen match winnen. De zenuwen speelden hem parten en verloor 3 X in een 5 setter. Na een lange match stond de 7-9 overwinning van de B-ploeg op het scorebord.

De C-ploeg speelde zaterdag uit tegen Hasselt B. Ze speelden met Jo (E0), Axl en Bob (E6) en Lotte B (NG). Hasselt B speelde met Eva (D4), François (E0), Kenzo (E2) en Els (E4). Rijkel C begon goed aan hun partij. Axl won met 0-3 van Els en Jo won in een 5-setter van Kenzo. Maar de leider (Hasselt) uit hun reeks stootte door naar een 4-2 stand. Daarna verloor Bob nipt in een 5 setter van François. Jammer. Alleen Jo wist nog een 5 setter te winnen tegen François. Hasselt B won de partij met 13-3.

De jeugd -12 maakte zaterdag ook een verplaatsing naar Aarschot. Onze jeugdploeg speelde met Duy-Ann, Margaux en Thibo (NG). Aarschot speelde met Matthias, Victor en Daan (NG). De tegenstand was echter te sterk voor onze jeugd. Alleen Margaux wist een setje af te snoepen van Daan. De jeugd A verloor met 10-0 van Aarschot A.