Rijkel A wint en jeugd speelt gelijk!

Vrijdag 2 december maakten de A- en de B-ploeg een verplaatsing naar Maasmechelen. De A-ploeg nam het op tegen Mattec C. Mattec C speelde met Guiseppe en Walter (D0), Maarten (D2) en Koen (E0). Rijkel A speelde met Jona en Olivier V (D0), Stijn en Jan T (D4). Het was een spannende match waar de beslissing viel in de laatste wedstrijden bij een 7-7 stand. Olivier won zijn laatste match van Walter met 1-3. En Jona won in een lange 5-setter van Guiseppe. Jona won hiermee al zijn  matchen. Olivier V won er 3 en Stijn 2.  Rijkel A won met 7-9. ... ...

De B-ploeg speelde tegen Mattec D. Mattec D speelde met Peter en David (D2), Marc (E0) en Wouter (E6). Rijkel B speelde met Bram en Olivier P (D6), Jan C (E0) en William (E6). Het werd een moeilijke avond voor de B-ploeg. Want al snel bleek dat Wouter veel beter was dan dat zijn klassement deed vermoeden. Hij won al zijn matchen. Olivier P, Bram en Jan C wonnen van Marc. En Olivier won ook een tweede match tegen David. De B-ploeg verloor met 12-4.

De C-ploeg maakte zaterdag een verplaatsing naar Hasselt-United. Hasselt-United J speelde met Johny, Serge en Femke (E2) en Joost (E6). Rijkel C speelde met Axl, Bob en Kamiel (E6) en Lotte C (NG). Hier won Bob een 5-setter van Joost en Axl won met 0-3 van Femke. De C-ploeg verloor met 14-2.

Onze jeugd A speelde uit tegen Hoeselt B. Hoeselt B speelde met Ragnar, Vince en Mattias (NG). Rijkel A speelde met Kyara, Thibo en Duy-An (NG). Het werd een lange namiddag voor onze jeugd. Maar liefst 6 wedstrijden werden beslist in een 5-setter. Kyara en Thibo wonnen hun 5-setter van Vince. Duy-An won zijn 5-setter tegen Ragnar. Ook het dubbelspel werd voor de eerste keer vlot gewonnen. Thibo zorgde door zijn tweede wedstrijd van de namiddag voor het gelijkspel. Goed gespeeld en doe zo verder.