Alleen Rijkel C speelt gelijk.

Zaterdag 28 januari werden de thuiswedstrijden van week 14 afgewerkt in de sporthal. De A-ploeg nam het op tegen een versterkt Heusden C. Rijkel A speelde met Olivier V (D0), Stijn en Jan T (D4) en Jo (E0). Heusden C speelde met Marc en Arno (D0), Robert en Jozef (D4). Olivier V won 3 matchen waaronder een 5-setter tegen Robert. Stijn en Jo wonnen van Jozef. Rijkel A verloor met 5-11. ... ...

De B-ploeg nam het op tegen Sint-Truiden C. Rijkel B speelde met Jan C (E0), Vital (E2), Kamiel en William (E6). Sint-Truiden C speelde met Jolien (D6), Jordi en Tijs (E0) en Sonja (E6). Jan won twee wedstrijden met 3-0 van Sonja en Jolien. Vital klopte ook beide speelsters in 5 sets. Een sterk spelende Kamiel won van Jordi met 3-2 en klopte Sonja met 3-1. William verloor een 5-setter van Jolien. Rijkel B verloor met 6-10.

De C-ploeg nam het op tegen Sint-Truiden D. Rijkel C speelde met Axl en Bob (E6), Lotte B en Lotte C (NG). Sint-Truiden D speelde met Cynthia en Fien (E6), Robbe en Jaques (NG). Bob en Axl wonnen 3 wedstrijden. Lotte B wist er twee te winnen. Lotte C verloor nipt in 5 sets van Jaques. Rijkel C speelde 8-8 gelijk tegen Sint-Truiden D.

De jeugd A nam het op tegen Hasselt A. Rijkel A speelde met Margaux, Thibo en Duy-An (NG). Hasselt A speelde met Leandro, Horia en Elle (NG). Alleen Duy-An kon twee wedstrijden winnen. Waaronder 1 in 5 sets. Thibo kende een beetje pech en verloor er 2 in 5 sets. De jeugd A verloor met 2-8 van Hasselt A.