A-ploeg speelt gelijk en de jeugd A wint.

Zaterdag 11 februari speelde de A-ploeg op verplaatsing in Bree. Bree A speelde met een verzwakte ploeg. Ze speelden met Jos (D0), Sander (D4), Koen (D6) en Rhune (NG). Ook Rijkel A speelde niet met zijn sterkste opstelling. De A-ploeg speelde met Olivier (D0), Stijn en Jan T (D4), Jo (E0). De match verliep gelijklopend tot een logische 8-8 als gevolg. Olivier en Stijn wonnen 3 matchen. Jan T en Jo wonnen er elk 1. ... ...

De B-ploeg en de C-ploeg namen het beide thuis op tegen Alken. De B-ploeg speelde tegen Alken B. Rijkel B speelde met Jan C (E0), Vital (E2), Axl en Bob (E6). Alken B speelde met Benny, Jim en Marleen (D4), Lionel (E2). Jan en Vital wonnen beide 2 matchen. Jan won van Marleen en Benny met 3-1. Vital won als enige van Lionel in een spannende 5-setter en van Benny met 3-0. Ook Axl won knap in een 5-setter van Marleen. Toch wel een verrassende prestatie. De B-ploeg verloor met 5-11.

De C-ploeg speelde tegen Alken E. Rijkel C speelde met Kamiel, William (E6), Lotte B en Lotte C (NG). Alken C speelde met Leon (E2), Wim (E4), Dimitri en Laurens (E6). Kamiel won van Dimitri met 3-0 en van Laurens in een 5-setter. William verloor een 5-setter van Laurens en won van Dimitri met 3-0. Ook Lotte B wist 1 matchke te winnen tegen Laurens, ook in een 5 setter. De C-ploeg verloor met 4-12.

De jeugd maakte net zoals de A-ploeg een verplaatsing naar Bree. Bree A speelde met Elias, Elena en Senne (NG). Onze jeugd A speelde met Margaux, Duy-An en Kyara (NG). Margaux en Duy- An wonnen beide 2 matchen. Ze wonnen beide van Elena en Senne. Margaux won met 1-3 van Senne en een 5-setter van Elena. Duy-An won met 3-0 van Senne en ook een 5-setter tegen Elena. Kyara won een 5-setter van Senne. Margaux en Duy-An wonnen samen het dubbel. Onze jeugd A won met 4-6.