Alleen de A-ploeg speelt gelijk.

Zaterdag 4 maart speelde de A-ploeg thuis tegen Hasselt-United  F. Rijkel A speelde met Jona en Olivier V (D0), Jan T (D4) en Jo E0. United F kwam opdagen met Marc, Roy en Geert (D0), Dries (D2). Na een spannende wedstrijd met 5 x 5-setters stond het billijk gelijkspel op het scorebord. Jona en Olivier wonnen elk 3 matchen. Olivier won van Dries en Geert in 5 sets en van Marc. Jona klopte Geert met 3-0 en won van Dries en Marc in 4 sets. Jan T klopte Roy in 5 sets en won van Dries met 3-0. Jo kon helaas geen wedstrijd winnen. Hij verloor in 5 sets van Marc. ... ...

De B-ploeg speelde tegen As A. Rijkel B speelde met Bram (D6), Jan (E0), Vital (E2) en Axl (E6). As A speelde met Frank en Marc (C6), Hanne (D0) en Wouter (E6). Vital zorgde al meteen voor een verrassing door te winnen van Marc in 5 sets. Hij won ook nog van Wouter met 3-0. Bram klopte ook Wouter met 3-1 en won makkelijk van Hanne met 3-0. Jan C liet zich verrassen door Wouter en verloor in 5 sets. Ook verloor hij van Frank met 12-14 in de 5de set. Voor Axl was de tegenstand te groot.

De C-ploeg speelde tegen Mattec F. Rijkel C speelde met Kamiel, Bob en William (E6) en Lotte B (NG). Mattec F speelde met Claudio (E2), Patrick (E4), Michael en Mariano (E6). Na een lange wedstrijd met 6 x 5-setters en het vele coaching van Mattec verloor de C-ploeg met 3-13. Bob won 1 van zijn drie gespeelde 5 setters. Hij won van Patrick. Kamiel won twee wedstrijden. Kamiel won een 5 setter van Mariano en hij won van Claudio met 3-1. William en Lotte B konden geen wedstrijd winnen. Lotte B verloor in 5 sets van Michael.

De jeugd speelde tegen Hoeselt A. Rijkel A speelde met Margaux, Thibo en Kyara (NG). Hoeselt A speelde met Vince, Mathias en Sander (NG). Ook hier werden er 4 wedstrijden beslist in een 5-setter. Thibo won twee keer in 5 sets van Vince en Mathias. Kyara verloor in 5 sets van Vince en Margaux verloor ook in 5 sets van Mathias. De jeugd A verloor met 2-8.