Alle ploegen verliezen.

Zaterdag 11 maart speelde de A, B en C-ploeg op verplaatsing in Hoeselt. Bij de A-ploeg was kopman Jona niet beschikbaar. Hoeselt F speelde met Gitte (D4), Nore en Gert (E0) en Senne (E2). Rijkel A speelde met Olivier V (D0), Stijn en Jan T (D4) en Bram (D6). Ondanks de relatief lagere klassementen liep de wedstrijd niet gemakkelijk. Olivier V won in een 5 setter van Senne. Bram verloor twee 5 setters van Nore en Senne. Stijn won in 5 sets zijn laatste match van Nore. Olivier won ook zijn laatste match in 4 sets van Gitte. Rijkel A verloor met 13-3. ... ...

Voor de B-ploeg was het moeilijk voor een ploeg samen te krijgen. Olivier P had last van zijn pols en de gebroeders Claes moesten afhaken door griep. Hoeselt E speelde met Philippe en Patrick (D2), Ludwig en Benny (D4). De B-ploeg speelde met Guido (E0), Vital (E2), Kamiel en Peter (E6). Rijkel B had het niet gemakkelijk tegen de kampioen van hun reeks. Guido kon in zijn eerste wedstrijd een setje afsnoepen van Ludwig. Peter won een set van Philippe en van Benny. Vital verloor een 5 setter van Philippe. De B-ploeg verloor zwaar met 16-0.

De C-ploeg speelde zaterdagnamiddag in Hoeselt. Hoeselt H speelde met Jens, Tristan en Simon (E4) en Maxim (NG). Rijkel C speelde met Axl en Bob (E6), Lotte B en Lotte C (NG). Alleen Bob en Axl wisten een paar wedstrijden te winnen van Hoeselt. Ze wonnen in 4 sets van Maxim. Bob won ook nog van Jens in een 5 setter. De C-ploeg verloor met 13-3.

De jeugd speelde op verplaatsing tegen Herckenrode A. Herckenrode A speelde met Tjeu en Lucas (E6), Lucas (NG). De jeugd speelde met Kyara, Margaux en Duy-An (NG). Alleen Duy-An won in een 5 setter van Lucas. De jeugd verloor met 9-1.