Alle ploegen verliezen hun laatste thuismatchen.

Zaterdag 15 april werden onze laatste thuiswedstrijden van het seizoen gespeeld. De A- en de B-ploeg namen het op tegen Mattec. De A-ploeg speelde tegen Mattec C. Rijkel A speelde met Jona, Olivier V (D0), Stijn en Jan T (D4). Mattec C kwam met een sterke ploeg. Ze speelden met Walter, Guiseppe, Tom (D0) en Maarten (D2). Jona en Olivier verloren alleen van een sterk spelende Tom, die al zijn matchen wist te winnen. Stijn won van Walter met 3-1. Voor Jan was de tegenstand te sterk. De A-ploeg verloor met 7-9. ... ...

De B-ploeg speelde tegen Mattec D. Rijkel B speelde met Bram (D6), Jan C (E0), Vital (E2) en Bob (E6). Mattec D speelde met Peter en David (D2), Marc (E0) en Claudio (E2). Bram bewees zijn goede vorm en won 3 matchen. Alleen liet hij zich verrassen door Claudio en verloor in een 5-setter. Vital en Bob wonnen beide van Marc. Jan klopte Marc met 3-1 en Claudio met 3-0. In zijn laatste match verloor hij nipt van David in de belle met 13-15 in de laatste set. Jan liet zo het gelijkspel aan zich voorbij gaan. Rijkel B verloor met 7-9. Na de wedstrijden werd er nog verbroederd met de twee ploegen van Mattec in café Hasbania.

De C-ploeg speelde tegen Hasselt-United J. Rijkel C speelde met Axl, Kamiel, William (E6) en Lotte B (NG). Hasselt-United kwam opdagen met Jordy (D6), Johny en Femke (E2), Elien (E4). Alleen Axl wist twee matchen te winnen. Hij won van Femke en Elien telkens met 3-1. De C-ploeg verloor met 2-14.

De jeugd nam het op tegen Hoeselt B. Helaas speelde onze jeugd slechts met twee spelers. Wegens een vergetelheid moest Duy-An FF geven. De jeugd speelde met Margaux en Thibo (NG). Hoeselt B speelde met Kamiel, Emiel en Janne (NG). Thibo won van Emiel en Janne telkens met 3-1 en verloor  nipt van Kamiel in 5 setten. Ook Margaux wist 1 wedstrijd te winnen van Janne. Ze won met 3-1. De jeugd verloor met 3-7.