De B-ploeg en de jeugd winnen in de tweede speelweek.

Zaterdag 23 september speelde Rijkel haar eerste thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen. De A-ploeg nam het op tegen Hasselt-United G. De A-ploeg moest aantreden zonder Jona. Rijkel A speelde met Olivier (D0), Stijn (D2), Bram (D4) en Jan C (D6). Hasselt-United G speelde met Yves en Karel (D2), Stany (D4) en Roland (E0). Olivier moest alleen zijn meerdere herkennen in Karel. Hij verloor met 3-0 van Karel, die een goede opslag had. Stijn won twee wedstrijden. Hij won met 3-0 van Roland en in een 5-setter van Yves. Jan C pakte ook zijn matchke mee. Hij won met 3-1 van Roland. ... ... Bram kon helaas geen wedstrijd winnen. Volgende wedstrijd met zijn eigen palet zal het wel terug beter gaan. Rijkel A verloor met 6-10.

De B-ploeg speelde tegen Schulen G. Rijkel B speelde met Jan T (D6), Vital (E2), Guido (E4) en Kyani (E6). Schulen G speelde met Ethan en Roos (E2), Eppo en Kevin (E4). Jan T wist net als vorige week al zijn matchen te winnen. Vital won 3 wedstrijden. Hij verloor alleen van Roos in 4 sets. Ook Guido won 3 wedstrijden, maar in zijn laatste wedstrijd moest hij de strijd staken door een blessure. Voor Kyani was de tegenstand te sterk. Rijkel B won met 10-6.

De jeugd A speelde hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Hoeselt B. Voor de jeugd trad aan: Thibo en Lotte (E6), Duy-An (NG). Hoeselt B speelde met Daan (E6), Robbe en Jana (NG). Het werd een spannende wedstrijd. Lotte wist al haar wedstrijden te winnen. Thibo won één wedstrijd in de belle van Robbe. Duy-An won twee matchen. Hij won met 3-0 van Robbe en in een 5-setter van Jana. Lotte en Thibo wonnen beide ook het dubbelspel. De jeugd A won met 7-3.