Alleen de B-ploeg wint in de 4de speelweek.

Vrijdag 6 oktober speelde de A-ploeg uit tegen Stokrooie B. Stokrooie B speelde met Raymond (D0), Raf (D2), Karl (D4) en Mathias (D6). Rijkel A speelde met Jona (C6), Olivier (D0), Stijn (D2) en Bram (D4). In de helft van de wedstrijd keek de A-ploeg al aan tegen een 6-2 achterstand. Voor onze A-ploeg was oude rot Ramond te sterk. Jona won na een spannende 5-setter van Mathias en in 4 sets van Raf. Olivier won ook in 4 sets van Mathias en in 3 sets van Raf. Stijn won in 5 sets van Mathias en in 4 sets van Karl. Ook Bram won in een 5-setter van Karl, nadat hij 2 maal verloor in de belle.... ... De A-ploeg leed een nipte nederlaag met 9-7.

De B-ploeg maakte een verplaatsing naar Alken. Alken D speelde met Wim (E0), Stefan (E4), Koen en Laurens (E6). Rijkel B speelde met Jan C en Jan T (D6), Peter (E4) en Kyani (E6). De B-ploeg liep uit tot een 3-7 voorsprong. Jan T was weer goed voor 4 matchen. Jan C liet zich verrassen door Stefan en won 3 matchen. Peter won met 1-3 van Stefan en met 1-3 van Laurens. Kyani won 1 wedstrijd van Koen. De B-ploeg behaalde een 6-10 overwinning.  

De jeugd + 12 speelde zaterdagochtend tegen Hasselt A. Hasselt A speelde met Luca en Leandro (E6), Daan (NG). De jeugdploeg speelde met Lotte en Thibo (E6) en Kyara (NG). Alleen Lotte bood weerwerk tegen een sterk Hasselt. Ze won in 4 sets van Daan en in 3 sets van Luca. De jeugd verloor met 8-2.