Billijk gelijkspel voor de B-ploeg!

Zaterdag 28 oktober speelde de A en de B-ploeg thuis hun wedstrijden van de 8ste speelweek tegen Hoeselt. Rijkel A speelde tegen Hoeselt G. De A-ploeg speelde met Jona (C6), Olivier (D0), Stijn (D2) en Bram (D4). Hoeselt G speelde met Gert (D2), Olivier (D4), Jean (D6) en Marc (E0). Olivier P speelde zo tegen zijn ex club. Jona en Olivier wonnen knap al hun wedstrijden. Stijn en Bram wonnen er elk twee. Stijn won van Olivier in een 5 setter en van Jean ook in een 5 setter. Bram klopte Olivier met 3-1 en Marc met 3-0. De A-ploeg won met 12-4. ... ...

De B-ploeg speelde tegen Hoeselt H. Rijkel B speelde met Jan T en Jan C (D6), Guido (E4) en Kyani (E6). Hoeselt H speelde met Gert (E0), Simon (E2), Wout en Liam (E4). Net zoals in Hoeselt won Wout van al onze Rijkelse spelers. Maar deze keer liep dit niet van een leien dakje. Guido en Jan C boden het meeste weerwerk en verloren beide in de belle. Jan T en Jan C wonnen elk drie matchen en Guido won er twee. Jan C zorgde voor een billijk gelijkspel door Simon te kloppen in een spannende 5 setter.

De jeugd speelde hun wedstrijd van de 11de speelweek tegen Sint-Truiden A. De jeugd speelde met Lotte (E6), Margaux en Duy-An (NG). Sint-Truiden A speelde met Wannes, Cas en Cristian (NG). Het werd een echte “walk-over” voor onze jeugd. Rijkel A speelde de Truiense buren naar huis met een 10-0 nederlaag.