Alleen de A- ploeg wint in week 10.

Vrijdag 1 december speelde de A-ploeg op verplaatsing tegen Alken B. Alken B speelde met volgende D4en: Johny, Eric, Joris en Jan. De A-ploeg speelde met Jona (C6), Olivier (D0), Stijn (D2) en Bram (D4). Olivier was goed voor een 4 op 4. Jona verloor verrassend in 4 sets van Joris. Stijn won twee wedstrijden. Hij verloor 2 keer in de belle tegen Eric en Jan. Bram won 3 wedstrijden. Hij verloor alleen van Eric. Rijkel A won met 4-12 en staat nog altijd 1ste in de rangschikking. ... ...

De B-ploeg speelde op verplaatsing tegen Bilzen E. Bilzen E speelde met Bartje (E4), Rudy, Josse en Mario (E6). Rudy en Josse waren jaren geleden D-spelers die de draad weer hebben opgepikt na een lange stop. De B-ploeg speelde met Jan T en Jan C (D6), Vital (E2) en Peter (E4). Jan T zorgde na een lange wedstrijd voor een gelijke stand. Hij won in een belle tegen Bartje. Dit was zijn derde 5-setter van de avond. Hij verloor er 1 van Josse en won er 1 tegen Rudy. Ook klopte hij Mario met 0-3. Vital en Jan wonnen 2 wedstrijden en Peter won er 1. Rijkel B staat zo op een 2de plaats.

De jeugd A maakte zaterdag ook een verplaatsing naar Bilzen. Bilzen A speelde met Mare (E6), Jorre en Nils (NG). De jeugd speelde met Margaux, Duy-An en Kyara (NG). Margeaux won 1 wedstrijd van Nils. Duy-An won er 2. Hij klopte Jorre en Nils. De jeugd verloor met 7-3.