Rijkel A wint met forfaitscore van Schulen!

Zaterdag speelde de A- en de B-ploeg hun laatste thuismatch van de heenronde. De A-ploeg nam het op tegen Schulen F. Rijkel A speelde met Jona (C6), Olivier (D0), Stijn (D2) en Bram (D4). Schulen speelde met Jeffrey (D2), Finn (E2), Karel (E4) en Bart (E6). Het werd een forfaitscore tegen de voorlaatste in de stand. Zo eindigt de A-ploeg de heenronde op een 1ste plaats. ... ...

De B-ploeg nam het op tegen Opglabbeek B. Rijkel B speelde met Jan T en Jan C (D6), Peter (E4) en William (E6). Opglabbeek B kwam met een versterkte opstelling. Ze speelden met Henri (D4), Lester (D6), Marc en Robert (E6). In een gelijkopgaande wedstrijd viel de beslissing pas op het einde. William en Peter verloren beide hun wedstrijd tegen Robert en Marc met 0-3. Jan T verloor ook zijn laatste match tegen Henri. Jan C won zijn laatste match nipt in een 5 setter van Lester. Jan T en Jan C wonnen beide 3 wedstrijden. Peter wist 1 wedstrijd te winnen. De B-ploeg verloor met 7-9. Rijkel B eindigt de heenronde op een derde plaats.

De jeugd speelde zijn thuiswedstrijd al eerder. Ze wonnen toen van Sint-Truiden met 10-0. Ze eindigen hun heenronde met een 5de plaats.