A-ploeg wint topper tegen Hasselt-United G!

Vrijdag 19 januari stond de topper Hasselt-United G – Rijkel A op het programma. United G speelde met volgende D2’s: Marc, Geert, Yves en Dries. Onze A-ploeg speelde met Jona (C6), Olivier (D0), Stijn (D2) en Bram (D4). Het werd een spannende wedstrijd. Rijkel A haalde een 6-4 achterstand op en won uiteindelijk met 7-9. Jona was weer eens goed voor 4 winstmatchen. Olivier won er 3. In zijn laatste wedstrijd haalde hij een 2-0 achterstand op tegen Geert en won in 5 sets. Stijn wist twee wedstrijden te winnen. Voor Bram was de tegenstand te sterk. ... ... Zo vergroot Rijkel A hun voorsprong tot 4 punten op Hasselt-United G.

De B-ploeg speelde zaterdag 20 januari uit tegen Schulen G. Schulen G speelde met Ethan (E2), Eppo, Kevin en Arjen (E4). De B-ploeg speelde met Jan T (D6), Guido (E4), Kyani en William (E6). Jan T won knap al zijn wedstrijden. Guido wist 3 matchen te winnen. Zijn laatste wedstrijd verloor hij tegen Eppo in de belle. William en Kyani verloren ook één wedstrijd in 5 sets. De B-ploeg verloor met 9-7.

De jeugd maakte een verplaatsing naar Hoeselt. Hoeselt B speelde met Tibo, Pim en Ruben (E6). Onze jeugd speelde met Thibo en Lotte (E6), Margaux (NG). Lotte redde de Rijkelse eer en won in 4 sets van Ruben. De jeugd verloor met 9-1.