A-ploeg alleen aan de leiding in 3de prov C!

Zaterdag 30 maart speelde de A en de B-ploeg thuis in de sporthal van Borgloon. De A-ploeg nam het op tegen Lanaken D. Rijkel A speelde met Jona (C6), Stijn (D2), Bram en Luc (D4). Luc verving zijn neef Olivier die op skivakantie was. Na een lange wedstrijd met maar liefst 8 wedstrijden die beslist werden in de belle, stond de 9-7 overwinning op het scorebord. Jona was goed voor 4 wedstrijden. Luc speelde als vanouds en won 3 wedstrijden. Stijn won twee matchen. Bram kon geen wedstrijd winnen. Hij verloor twee keer in 5 sets. De A-ploeg won met 9-7 en komen zo weer alleen aan de leiding. ... ...

De B-ploeg nam het op tegen Mattec E. Rijkel B speelde met Jan T en Jan C (D6), Vital (E2) en Guido (E4). Mattec speelde met Marc (E0), Robby (E4), Michael en Patrick (E6). Alleen Guido verloor van Marc met 1/3. In zijn laatste wedstrijd tegen Patrick moest hij de strijd staken met een bloedneus. De B-ploeg won met 14-2 en staat zo met Schulen op de derde plaats.

De jeugd speelde ook een thuiswedstrijd tegen Herckenrode A. Onze jeugdploeg speelde met Thibo (E6), Margaux en Duy-An. Herckenrode A speelde met Siebe (E4), Linus en Sieme (E6). Het werd een zware wedstrijd voor onze jeugdspelers. Ze verloren met 1-9. Alleen Duy-An kon de Rijkelse eer redden. Hij won met 3-0 van Sieme.