A-ploeg kampioen in 3de provinciale C!

Zaterdag 13 april speelden alle ploegen hun laatste thuismatch van het seizoen. Op deze speeldag kon onze A-ploeg kampioen spelen in 3de provinciale C mits een winst tegen Alken B. Rijkel A speelde met Jona (C6), Olivier (D0), Stijn (D2) en Bram (D4). Alken B speelde met Marleen, Eric en Johny (D4), Jurgen (E6). Het werd een vlotte overwinning voor onze A-ploeg. Jona, Olivier en Stijn wonnen al hun wedstrijden. Bram won 1 wedstrijd. Hij won in 4 sets van Jurgen. Rijkel A won met 13-3. De A-ploeg dus kampioen! ... ... Dit werd uiteraard gevierd in de cafetaria tot in de vroege uurtjes samen met de supporters. 

De B-ploeg nam het op tegen TRS Bilzen E. Bij een winst waren ze zeker van een derde plaats. De B-ploeg speelde met Jan T en Jan C (D6), Vital (E2) en Guido (E4). Bilzen E speelde niet met hun sterkste opstelling. Ze speelde met Gerard (E4), Mario en Cornelis (E6) en Eric (NG). Rijkel B smeerde Bilzen een forfaitscore aan.

De jeugd nam het op tegen TRS Bilzen A. Voor onze jeugd speelde Lotte (E6), Duy-An en Kyara (NG). Bilzen A speelde met Linde (E6), Jorre en Mathijs (NG). Ook hier behaalde Rijkel een overwinning. De jeugd won met 7-3. Lotte en Duy-an wonnen al hun matchen en wisten ook samen het dubbelspel te winnen. Zie in de fotogallerij voor sfeerfoto's kampioenenviering.