Een mooie afsluiter met een 3 op 3 voor de Rijkelse ploegen!

Vrijdag speelde de A-ploeg op verplaatsing tegen Schulen F. Schulen F speelde met Niels (E0), Nick en Ethan (E2), Karel (E4). Rijkel A speelde met Jona (C6), Olivier (D0), Stijn (D2) en Bram (D4). Het werd een vrij vlotte overwinning tegen de degradant van de reeks. Alleen Olivier verloor in 4 sets van Ethan. De A-ploeg won met 1-15. ... ...

De B-ploeg maakte vrijdag een verre verplaatsing naar Opglabbeek. Opglabbeek B speelde met Raoul (E4), Jean-Luc, Glen en Marc (E6). Rijkel B speelde met Jan T en Jan C (D6), Guido (E4) en Kyani (E6). Jan C liet zich al in zijn eerste match verrassen door Marc. Hij verloor in de belle met 13-11. Jan T en Guido wonnen wel al hun matchen. Kyani wist te winnen van Glen. De B-ploeg won met 4-12.

De jeugd speelde zaterdag op verplaatsing in Sint-Truiden. Sint-Truiden A speelde met Cas, Cristian-Daniel en Artuur (NG). De jeugd A speelde met Kyara, Margaux en Duy-An (NG). Duy-An won al zijn wedstrijden. Margaux won er twee en ook Kyara won een wedstrijd van Cristian. Kyara en Duy-An wonnen ook het dubbelspel. De jeugd won met 3-7. Een mooie afsluiter van het seizoen met een 3 op 3 voor de Rijkelse ploegen.